miercuri, 23 aprilie 2014

Fii parte din The ONE Collective

Buna tutoror,

Dupa cum bine stiti si ati putut citi pe blog si vizualizat pe YouTube, Oriflame a lansat la inceputul acestei luni noul brand The ONE. La inceputul anului Oriflame m-a invitat la lansarea oficiala a produselor in Stockholm si pentru a fi parte din The ONE Collective, alaturi de bloggeri din toata lumea. Despre eceasta experienta va invit sa citit aici si aici , in caz ca sunteti pentru prima data pe blogul meu.

      Eu am testat deja produsele, si in curand vor urma si machiaje cu aceste produse, insa pana atunci as dori sa va invit si pe voi sa le testati. Va invit sa intrati in cea mai mare comunitate internationala de bloggeri - The ONE Collective.


Oriflame cauta bloggeri ce vor face parte din comunitatea internationala „The ONE Collective”. Astfel, lanseaza invitatia de a testa cel mai nou brand de machiaj – The ONE by Oriflame.

Provocarea campaniei:

Pasul 1 – In perioada 23  – 27 aprilie - ora 23:59, scrie pe blogul tau de ce iti doresti sa primesti noul brand de machiaj Oriflame.
Oriflame va trimite pachetul pentru testare tuturor bloggerilor care au anuntat ca vor sa il primeasca, in mod gratuit. Pachetul de produse ramane in posesia bloggerului.

Pasul 2 – In perioada 5– 18 mai – ora 23:59, scrie pe blogul tau cum ti s-au parut produsele Oriflame (poze, video, avantaje, dezavantaje etc).


Premiile campaniei:
Punem la bataie 50 de locuri la un workshop dedicat bloggerilor de fashion si beauty din Romania.  Va fi o zi plina de surprize, unde vei avea posibilitatea de a afla de la profesionisti din domeniu totul despre cum sa ai un blog de succes si care sunt cele mai bune metode de promovare a blogului tau.

Te vei intalni cu:

Jonas Wramell, binecunoscutul make-up artist al vedetelor de la Hollywood şi Directorul Artistic Global de Frumuseţe Oriflame

Maxineczka, unul dintre cei mai importanti bloggeri din Polonia http://maxineczka.blogspot.com/

Katosu – blogger de succes din Polonia ce locuieste in prezent in UK. Katosu realizeaza materiale de beauty si fashion in colaborare cu o multime de branduri consacrate http://katosu.blogspot.com/
Elena Dobre, Analytics & PPC Strategist Conversion Marketing Romania
Multi alti invitati surpriza

In plus, vei face parte din The One Collective, iar Oriflame te va promova pe site-ul oficial prin prezentarea profilului tau, alaturi de bloggeri renumiti din toata lumea (Elin Kling, Elsa Ekman, Maffashion, Maxineczka etc).

Elin Kling:


Pentru inscrieri va invit sa dati click aici: http://blogalinitiative.ro/campanii/intra-in-cea-mai-mare-comunitate-internationala-de-bloggeri-the-one-collective
Va pup,
L.


Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele 
actuale!


7 comentarii :

  1. Cred ca este o initiativa minunata si....momentan unica din ce stiu , pentru blogosfera romaneasca. Voi participa

    RăspundețiȘtergere
  2. As dori sa particip și eu niciodată produsele Oriflame nu m-au dezamagit

    RăspundețiȘtergere
  3. Super ideea celor de la Oriflame, count me in! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa initiativa celor de la Oriflame :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Aș vrea și eu să particip! Ador produsele oriflame și m-ar încănta să încerc noul brand. :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Particip, particip http://www.mychiclifestyle.blogspot.ro/2014/04/oriflame-one-collective.html#comment-form . Este laudabila initiativa celor de la Oriflame .

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related